Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2008 13:58 - Да бъдеш или да не бъдеш? (Без Цензура)
Автор: belizarius Категория: Други   
Прочетен: 787 Коментари: 1 Гласове:
0



Живеем в интересни времена....Всичко се променя динамично и постоянно. Интересна е, обаче динамиката на промените, които настъпват в, така да се каже "половите отношения". Ако преди 30 години е било ясно кой е "силния" и кой е "слабия" пол (слагам кавички, защото жените винаги са били по-издръжливата половина от човечеството), то сега не може да се каже със сигурност. Какво имам предвид? Ами много просто:

1. Жените започнаха да ухажват мъжете - Лично мене ме е срам че това се случва, но то едва ли не стана обичайно. Вместо мъжът да изпълни своя класически дълг, да прояви поне малко качества и усилие за да спечели сърцето на своята любима, наш Петко предпочита да се прави на недостъпна госпожичка...Едвали не стигнахме до там, че жените трябва да ни носят цветя, да ни извеждат на вечеря и да ни се обясняват в любов...Къде останаха истинските мъже!? Защо вече никой не се бори за това което иска, ами чака пиленцето да кацне...Да де ама пиленцата не кацат...неее вместо това те се отвращават, смятат ни за слаби, за мизерници, лигльовци и т.н. и честно казано имат право!

2. От там насетне верижната реакция не закъснява. Мамините синчета стават все по-жалки и смешни и дамите поемат и технуите функции. Защо има толкова жени, които нямат сериозна връзка? Ами много просто, защото не се чувстват сигурни до мъж, който им отстъпва по всички показатели! Напълно нормално! Жената търси сигурност, подкрепа, закрила, ако щете! Какво предлагат "модерните" мъже - мързел, нерешителност и някаква изнежена глезльовщина. Съответно дамата отебава индивида без да й мигне окото и започва да се справя сама с проблемите си. След време това й става навик и й е все по-трудно да си намери "достоен мъж"....

3. Отделно от тези неща, сме свидетели на масова курваризация както на жените така и на мъжете. И от двете страни водещ е секса. И разбира се, се случва обичайният сценарии: Виждат се в някое клубче, забърсват се, чукат се седмица две по няколко пъти на ден, писват си и се зарязват и всеки от двамата тръгва да търси следващия...Мдааа, красота! Защо да се обвързваме след като можем да с ебеме с която ни падне без никакви задръжки? Ами на това мога да кажа само едно - Къде отиде удоволствието от това, да знаеш че една жена е само твоя, че никой друг не й се завира между краката? Аз може и да звуча като старомоден дебил, но предпочитам да бъда с едно момиче, което си е само мое, отколкото да се чудя колко чушки са се топвали преди мен в езерцето на страстта....А и като сме я подкарали брутално.... как ще целуваш тези устни, дето покрай целувките са облизали куровете на не един или двама мъже? Впрочем за да не съм едностранчив, ще кажа че при жените нещата  едва ли стоят по-различно...От къде на къде ще ги яха някакъв жокей дето сменя състезателните кобилки всяка седмица? Защо тя да целува този дето е целувал десетки преди това? Или пък може би на тях им харесва това? Не знам, не съм жена и никога няма да се пробвам да мисля като тях.... Резултата обаче са няколко поколения мъже-курви и жени-курви, и след това някой ще ходи да се чуди защо не се женят тези хора и т.н. Ами как точно да се оженят, като те не могат да прекарат с някого дори 3 месеца!? Има някои момчета и момичета които все още търсят сериозни връзки...но те най често се сблъскват с някакви недоклатени индивиди от противоположния пол които гледат да ги използват за седмица-две, за да задоволят телесните си потрбности и за да се похвалят че са завъртели нечия глава...А по-лошото е че някои от "прецаканите" знаят че ще стане така, и все пак се опитват....Мога да кажа само - Като знаеш че ще те наебат в гъза, за чий се дупиш?



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - браво!
22.09.2008 16:35
Най-сетне някой да нарече нещата с истинските им имена!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: belizarius
Категория: Други
Прочетен: 26863
Постинги: 5
Коментари: 11
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930